Sandy van der Pols, 2de in Groesbeek

Bij de laatste LJC mtb wedstrijd voor de zomerpauze, gehouden in het mooie Groesbeek, werd in elke categorie waar AV mtb(st)ers deelnamen het podium bereikt!

Het begon in Cat. 1 waar Sandy van der Pols de tweede stek bij de dames kon opeisen.
Bij de jongens wist Daniël Rood op een mooie 10de plekte eindigen. En dat met vallen en opstaan, een overwinning op hemzelf! Mooi gedaan en prachtig om te zien. Ga vooral zo door Daniël.

In cat.3 was het vervolgens de beurt aan Lukas von Berswordt die rijdend op een 2de stek na een val vlak voor de finish en een geweldige eindsprint (ja Lukas pas op de streep…) toch nog de derde plaats voor zich kon opeisen.

Even later wist Kevin van de Pols in cat.4 de lat weer hoger te leggen en behaalde een schitterende 2de plaats voor AV (en zichzelf natuurlijk!).

Sophie von Berswordt sloot de dag voor AV in cat. 5 en legde daar beslag op de 2de plaats, een goedmakertje voor haar NK debacle. Tja doormodderen loont.

De  mtb(st)ersmogen nu over de zomer even bijkomen na een behoorlijk zwaar voorzomers gedeelte van de LJC en tot nog toe uitstekende plaatsen in de algemene ranglijsten. Na de zomer komt dan nog een propvolle September met maar liefst 6 wedstrijde, nog 4 keer LJC en voor wie durft begint dan ook al weer het Noord Hollandse Rabo Topcircuit.

Sterkte!

Meer info:
Foto’s
Uitslagen en Algemeen Klassement

th

Podium bij alle categoriën in Groesbeek