DSCN1046Bij de Energie Wacht Tour heeft Jitske Kuiper, renster van het AV Dames Team “Water Land en Dijken” zich behoorlijk in de kijker weten te fietsen. Na een glorieuze ploegentijdrit, die zij in haar eentje moest afleggen werd zij met de blauwe trui voor de meest strijdlustigste renster beloond. Wat een ervaring voor Jitske die welgeteld aan haar 4de koers was begonnen! Dat beloofd nog wat.

Heb je het gemist, dn zijn er hier nog wat impressies:

In elk geval kon AV dus ook in 2012 een klein stempeltje op de Energiewacht tour drukken nadat Adrie Visser de 2011 editie op haar naam mocht schrijven.

En waarom kwam zij dan toch alleen te zitten? Wel door een dubieuze beslissing omtrent vermeende tijds-overschreiding werden haar medestrijdsters vlak voor de ploegentijdrit uit de wedstrijd genomen, enfin…

Jitske Kuiper: Blauwe Trui in EWT 2012