mtbOp 9 september 2012 worden weer de jaarlijkse ATB wedstrijden georganiseerd in het mooie dorp Zijdewind. Stichting ATB Zijdewind heeft er alweer diverse vergaderingen aan besteed en zijn er weer klaar voor om de wedstrijd doorgang te laten vinden. Het parcours is in hoofdzaak het zelfde als vorig jaar. Er word weer gestart op camping de Rietkraag waar we direct daarna door de feesttent gaan rijden. Vervolgens om de paardenbak heen en een stuk dijk tot de eerste brug. Vervolgens is het parcours het zelfde als andere jaren. De inschrijving is weer bij de rotonde van het Zijdewind bij de fam. Kramer.  Voor voorinschrijving en informatie kan u zich wenden naar de website van de stichting www.atbzijdewind.nl daar vind u ook het programma van die dag. Na de wedstrijd vind u op deze zelfde site de foto`s en uitslagen van die dag.
Programma;    11.00uur    Jeugd t/m 10jaar
11.30uur    Funklasse + Recreanten dames
12.30uur    Topklasse + Nieuwelingen/Junioren (15t/m19jaar)
14.00uur    Plaatselijke Heren en Dames + Jeugd 11t/m 14jaar

MTB wedstrijden Zijdewind, 9 september