Yvonnehijgenaar_nkbaan2012Het nieuwe baanseizoen en daarmee ook de nieuwe opzet van het beheer van het Sportpaleis dat het komende seizoen volledig onder de beheer van Sport Alkmaar , zeg maar een outplacement constructie tussen de partners wv Alcmaria Victrix, de Wielerbaan bv en Sport Alkmaar. Betreffende de wedstrijden speelt de baancommissie van Alcmaria Victrix in samenwerking met diverse partners, een cruciale rol in de organisatie van een breed scala aan baan wedstrijden het komende seizoen. Er ligt meer in het verschiet!

De wedstrijden worden verreden op zaterdag en zondag, 6 en 7 september in de disciplines sprint, teamachtervolging en scratch. Een internationaal deelnemersveld word verwacht en de toegang op beide dagen is gratis, een mooie gelegenheid dus om deze mooie tak van wielersport eens van dichtbij te beleven.

 

Friendship Race op de wielerbaan Alkmaar