Thuis het NK geweld op de baan, renners en vrijwilligers allemaal in touw! Mooi om te zien en te volgen op TV. Maar eer was meer!

In Petten stond race 5 van de RaboTop wedstrijden reeks 2015 op het programma.

En Alcmaria Victrix maakte wederom haar opwachting in bijna alle categorie├źn, alleen de funklasse bleef onbezet dit keer.

20 Alcmarianen namen deel, de meesten al in het nieuwe shirt gestoken werd er over de Pettense dijk geracet. Mooi om te zien, soms een sliert renners soms een eenling die zwaar werkend over de finishlijn gleed… iedereen heeft weer hard zijn best gedaan, proficiat!

 

2 x eerste dame, Stijn Appel derde in topklasse!

Bij de meiden mochten Silje en Britt in hun klasse wederom de prijs voor het eerste meisje in ontvangst nemen, en Stijn Appel (AV-OTmtb) bevestigde zijn uitslag van Spaarnwoude, hij finishte op drie, wederom achter Bekkenk en Huitema. Daarbij bleef hij zijn trainingsmaatjes de Nijs en Don mooi voor.

Meer foto’s….

 

Rabo Top Petten, AV volop aanwezig in het nieuwe shirt en op het podium