shirt_kl_webDit weekeinde NK wedstrijden op de baan maar regen en (relatieve) kou… daarbuiten Brrr dus

Zaterdag 21 november

NK Omnium en NK Aangepast Wielrennen
In de ochtend trappen we af op de wielerbaan met wederom twee mooie onderdelen NK baanwielrennen, Teun Mulder als piloot op de Tandem bijvoorbeeld, toch zeer spectaculair om te zien. Maar eerst de omnium wedstrijden voor de UCI klassen junior, belofte en elite dames en heren, met ook weer Theo Bos aan het vertrek.
We beginnen om 10:00 uur uiteraard op onze eigen wielerbaan.

MTB jeugd training op de wielerbaan
Nou ja baan training voor mtbers is de betere omschrijving.
Omdat het buiten niet veel soeps is, je in de ochtend een hoop inspiratie hebt opgedaan en een aantal van jullie toch de benen willen bewegen gaan we eens kijken op onze mooie baan. Fietsen zijn aanwezig en pedalen ook.
Diegenen met een click systeem onder de schoenen nemen hun eigen ( spd of ander) pedalen mee. Die haal je dus gewoon van je mtb of racefiets.
Waar : wielerbaan
Wanneer : 18:00 uur stipt….

AV baantraining
De gewone baantraining gaat evenwel door, de kersverse kampioen Koppelkoers Amateurs Folkert Zwiers en Marc Oostendorp zijn jullie gastheer.
Deze zaterdag is er, jullie lazen het al, speciale aandacht voor de jeugd, maar iedereen kan aansluiten. Fietsen aanwezig, pedalen zelf meenemen.
Waar: Wielerbaan
Wanneer: 18:00 uur stipt ….

en verder…
Texel: Strandrace Paal 17
43 km door het zand klieven, door de striemende regen…. Je moet er maar van houden maar dan kun je dit weekeinde ook helemaal uit je dak gaan….
http://www.paal17strandrace.nl

Zondag 22 november

AV wegtraining:
Zoal elke zondag ook nu weer de wegtraining. Vertrek 10:00 uur vanaf de wielerbaan. Er rijden verschillende groepen op verschillende afstanden en snelheden. Samen uit samen thuis is het devies.

ATB Toertocht Robbenoord classic
Wie de regen kan en wil trotseren, die gaat eens kijken in Den Oever waar de mooie toertocht Robbenoord Classic op het programma staat. Over dijken en dwars door de mooie bossen, maar het zal wel zwaar worden deze keer dus hou de afstand beperkt (35 of 45 km zijn de opties) ten zij u weet wat u doet ……
Meer informatie:
HRTC DOK
en
www.atbnoordholland.nl

En kun je nou helemaal niet uit de luie stoel komen …. Dan is er altijd nog sporza.be of de nos.nl met een leuke veldrit op het presenteerblaadje:
Zondag de wereldbeker Koksijde Ÿ˜‰bijvoorbeeld met de rentree van wereldkampioen Mathieu van der Poel…. warm aanbevolen met een kop hete choco erbij….

De groeten en fijn weekeinde !

Nieuwsbrief met NK op de baan en meer