alcmaria_logo_rood_suqare_klVakantie!

Normaal rest de kerstwens rond deze tijd,
Niet bij ons Alcmaria Victrix. Het lijkt wel of we 2015 gedag willen zeggen met een knal, nou meerdre knallen eigengelijk….
so here we go, het nieuws voor de komende twee weken….
zaterdag 19-12-2015
AV Baantraining, deze keer weer met speciale aandacht voor de jeugd, en met een jeugdwedstrijd voor de boeg (zie verderop) het moment om eens te kijken of het baanwielrenner iets voor je is of al opgedane kennis nog wat te verdiepen.
Zoals altijd: 18:00 – 20:00 uur, aanmelden gewenst bij mdekker [apestaart] osl [punt] nl
zondag 20-12-2015
We blijven even op de wielerbaan NK Duur en Sprint Deel 1! de gehele zondag wielerfeest op de baan.
Kijk voor meer info en uitgebreid programma op http://nkbaanalkmaar.nl of volg het nk via #nkbaanalkmaar en #KNWUlivebaan
(in verband met het NK en er geen begeleiding voor de wekelijkse trainingsrit op zondag (weg), maar iedereen is vrij om om 10:00 bij de wielerbaan te vertrekken!)
Meer van de MTB?
Toertocht “”Napoleon-route staat op het programma van de Noord-Hollandse toertochten. Vertrek bij HRTC DOK in Den Helder. 30 of 40 km om te kiezen. Leuke route en vooral voor de fanatieker jeugd is de 30km zeer geschikt. Meer info: www.hrtcdok.nl of www.atbnoordholland.nl
dinsdag 22-12-2015
Grote Prijs Ted Rood
Het koppelomnium, inmiddels een begrip in de wijde omgeving, staat deze keer in het teken van wijlen alcmariaan, wielrenner, trainer, vrijwilliger en baanliefhebber Ted Rood.
Let op: Deze keer voorafgaand aan de GP: Jeugd / nieuwelingen / Dames  wedstrijden!!
Dus net nog getraind op zaterdag… hier is je kans!
Aanmelden (jeugd) bij:milanmountainbike@hotmail.nl
Aanmelden GP / koppelomnium zoals altijd: koppelomnium [apestaart] gmail [punt] com
zaterdag 26-12-2015
Kerstrit met Laurens Ten Dam
2 de kerstdag… dus de kalkoen er weer af fietsen tezamen met clubgenoot Laurens ten Dam. Al bijna weer een klassieker dit jaarlijkse samenzijn met deze prof der profs.
We verzamelen om 10:30 uur bij de kantine en vertrekken rond een uur of 10:00 voor een tocht van 2 tot 2,5 uur door het Noord-Hollandse Land. Iedereen is weer welkom, ook als je niet mee fietst kom je gezellig op een kop koffie.
maandag 28 en Dinsdag 29-12-2015
NK Duur en Sprint op de BaanHet grote NK twee dagen lang strijd op het Alkmaarse Lariks! Plezier en vertier voor iedereen, dus als je niet op vakantie en of trainingsstage bent dan ben je hier!
Kijk voor meer info en uitgebreid programma op http://nkbaanalkmaar.nl of volg het nk via #nkbaanalkmaar en #KNWUlivebaan
2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016 – 2016
Inderdaad een jaartje verder (alvast een goede jaarwisseling gewenst haha! knallen we vol in het nieuwe jaar
zaterdag 2-1-2016
AV Baantraining
 … fietsen en trainers staan weer klaar voor jullie! aanmelden gewenst bij dekker [apestaart] osl [punt] nl. Aansluitend a wikkt world on wikkit wood….specale clinch voor wikistas…..
 
zondag 3-1-2016
Trainen met Laurens ten Dam … de jeugd editie …
Yep. ook dit jaar weer een speciale jeugdtraining met en door Laurens ten Dam.
Nadat de AVOT MTB leden in de ochtend samen met Laurens de 65 km toertocht Alkmaar den Helder beslecht hebben, en iedereen bij een lekkere hap in de kantine weer bij is gekomen starten we met een programma voor de kids op het mkb parcours… tijdritten, bochtentechniek, sprints, estafettes ….
Dan koffie en chocolade, babbelden en samen met Laurens terug kijken op 2015 en vooruit kijken naar 2016… Jullie begrijpen vanaf 15:00 uur is iedereen, weg mto of baan, oud, jeugd of er midden in weer welkom om als geheel Alcmaria Victrix deze middag op te luisteren.
Einde programma ca: 16:45 uur, gedetailleerd programma volgt op deze zender….
Overigens voor de middag buiten zoeken we nog ouders / vrijwilligers die willen helpen met organiseren… mail naar : thorsten [apestaart] vonberswordt [punt] nl
Zo … er is toch een einde gekomen aan deze nieuwsbrief…
rest ons jullie een mooie tijd, fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling te wensen, in elk geval via dit medium!
Tot ziens bij een van de activiteiten, op of naast de fiets maakt niet uit
Nieuwsbrief….