meertourDe start van het wielerseizoen komt alweer erg dichtbij. Dit betekent dat ook de eerste wedstrijd van de NeCap-Schelphorst competitie alweer bijna van start gaat. De eerste wedstrijd uit deze competitie zal dit jaar starten op zaterdag 20 februari om 17:30, op het Schelphorst terrein in Wieringerwerf.De NeCap-Schelphorst competitie bestaat net als vorige jaren uit tien wedstrijden. De volgende data kunnen in de agenda worden gezet: 20 februari, 27 februari, 5 maart, 12 maart, 19 maart, 26 maart, 2 april, 9 april, 16 april en 23 april.De wedstrijden starten om 17:30 en zijn toegankelijk voor iedereen met een (basis) licentie van de KNWU. Deelname kost 3 euro en men kan zich inschrijven bij de enige echte Meertour-kar die zoals gewoonlijk op de startlocatie te vinden is.Meer informatie? Ga dan naar onze website http://www.stmeertour.com/schelphorst Inlichtingen: Alexandra de Kuiper

NeCap-Schelphorst competitie 2016 start op 20 februari