AV Texel jeugdVoor de 4e keer organiseren we dit jaar weer een jeugdtrainingsdag op Texel.Zaterdag 14 mei gaan we met z’n allen een dag trainen, techniek oefenen en spelletjes doen. De dag is bedoeld voor alle jeugd niveaus onder het moto samen uit samen thuis. Mis het niet!We verzamelen om 8.30 uur in Den Helder bij het parkeerterrein van HRTC DOK op de Doggersvaart.Van hieruit gaan wij gezamenlijk met de fiets richting de boot naar Texel (ca. 5 km).Kinderen zonder vervoer verzamelen uiterlijk om 7.45 uur bij het Sportpaleis Alkmaar en worden hier opgehaald door andere deelnemers die een plek over hebben. Ze krijgen hier een persoonlijk bericht over.Ouders die mee willen op de mountainbike zijn welkom.De trainers zorgen voor een leuke afwisselende trainingsdag.We verwachten de boot van 16.00 uur terug naar Den Helder te nemen.De kosten voor deze dag zijn € 10,00 zowel voor kind als ouder, dit is voor de overtocht, lunch en versnaperingen, dit graag voldoen op de boot naar Texel bij Hanne.Belangrijk: Vergeet niet een bidon met water/drinken mee te nemen voor onderweg op de fiets.Mocht de regen onverhoopt roet in het eten gooien dan worden jullie op de zaterdagochtend om 7.00 uur per sms bericht.Aanmelden kan voor zaterdag 7 mei via onderstaand formulier:aanmelding geslotenVoor vragen, opmerkingen en of reacties: jeugddagtexel [apestaart] gmail [punt] comWe hopen dat jullie in groten getale mee doen zodat we met z’n allen en de kinderen een onvergetelijke dag kunnen beleven.Met sportieve groetInes, Gitte, Hanne en Lukas

Jeugddag Texel zaterdag 14 mei 2016