nieuwe helden
nieuwe helden
Nieuwe helden van het 5 banen toernooi, het heeft even geduurd maar zij zijn toch weer gevonden: Dylan en Romana lossen Stijn en Lukas af als nieuwkomers op de wielrenbanen in Noord Holland. Beiden net als hun voorgangers opgeleid op de  mtb en daarmee een exponent van de opleidingsvisie bij Alcmaria Victrix: breed en multidisciplinair (mtb, weg, baan) opleiden van de jeugd met als doel : levenslang genieten van je sport.IMG_0464En zo kom je dan ook de eerdere generaties Alcmarianen weer tegen op een wedstrijdavond zoals dit leuke begin van de 5 banen 2016 in Zwanenburg: Susan, Gedion en Folkert…Overigens was er van Dylan nog meer te vermelden: op zijn debuut mocht hij in cat. 7 meteen vanuit het peloton mee sprinten om de 3de plaats. Wat het uiteindelijk geworden is … is nog even in het midden maar kijkt u zelf.De volgende wedstrijd in het 5 banen toernooi is overigens donderdag 19 mei, dan in Beverwijk. Wij zijn er, jullie ook?

Nieuwe Helden