dylan_5banen_spaarnwoude5 Banen toernooi Noord Holland do 26 mei….Het is als (snelheids-) training geafficheerd voor de mtb ers van AV maar ja soms gaan die dingen even anders… Nadat Dylan al eerder had laten zien dat ie met de besten in cat. 7 meekon was er, op het toch niet gemakkelijke circuit van de Wheelerplanet Spaarndam (HSV de Kampioen)dan toch zover een plek op het podium: 3de. De snelheid zal al de gehele tijd goed, het koersinzicht ontbrak nog een beetje, maar naar amper 4 wedstrijden zat ook dat wel snor. Als een “oude rot” doceerde Dylan zichtbaar gelukkig hoe hij zich niet liet verassen, het juiste wiel pakte en slim mee sprintte … Top gedaan! En nog mooier:Dylan zit naar 4 van de gereden wedstrijden nu ook in het algemeen klassement op de 3de stek!Ook in het “grote” Peloton dit keer veel rood wit van AV te zien, naast (mtb’ster) Romana Carfora die op Sloten vooral haarzelf verraste met een gehele koers in het peloton en op dit moment op een 6sde plek algemeen staat, natuurlijk ook Folkert. Verder Gedion, Remco en Susan Verdegaal (9 alg). Aan kop van het peloton sleurde Jermo Agema (als ik me niet vergis) een hele tijd het peloton voort.Bij de jonge jeugd Was het Max Morsch die de kleuren van AV met verve ten toon bracht.Kortom het was een mooie warme “zomer” avond met leuke wedstrijden. Mooi gedaan!

Dylan Evers verrast met een derde plaats