alcmaria_logo_rood_suqare_klZondag 10 september:(jeugd) mtb training SpaarnwoudeNet als vorig jaar een serie mtb trainingen rondom het parcours van  Spaarnwoude,met als doel voorbereiding op de Rabo Top wedstrijden dit najaar. Maar ook als je gewoon wil trainen kom je lekker langs!Start: 10:00 uurVerzamelen:Parkeerplaats Snow Planet SpaarnwoudeHeuvelweg 6-81981 LV Velsen-ZuidDuur ca: 1,5 uur neem drinken mee wordt warm! Wielrennen volwassenen (m/v)Om 10: 00 vertrekken zoals iedere zondag de volwassenen en junioren m/v voor een rondrit door Noord Holland… het weer wordt uitstekend dus wat letten jullie?Start: Sportpaleismaandag 11 septemberRegio baantraining jeugd (8-14 jaar) groepen 1 en 2 vanaf 18:00 uur !18:00 uur: Wielerbaan open18:15 tot 1915 uur: Training Niveau 119:00 uur: inrijden Niveau 219:15 – 20:30uur: Training Niveau 2 Nieuw: AV open trainingen jongeren 14 -20 jaarDit najaar starten we met een nieuw blok trainingen voor de nieuwelingen en tot en met beloften. Zowel voor (eigen) duurtraining als ook voor echte baan training is ruimte.Begin:20:30 – 21:45 uur: Duurgroep (t/m maart)20:30 – 21:45 uur: Trainingsgroep (t/m juni)22:00 uur: sluiting baan.Kom fietsen! (baanfiets te huur voor € 5,-)Mededelingen:100- Ronden Puntenkoers:Op 17 september organiseren wij een sportief en gezellig evenement: een 100-ronden wedstrijd (ca. 115km) op ons heuvelachtige parkoers.  Na het succes van voorgaande jaren ditmaal de derde editie, waarbij niet alleen het fietsen, maar zeker ook gezelligheid centraal staat.Het gaat om een zogenaamde “puntenkoers”: elke 25 rondes wordt er gesprint, wat een waar spektakel is voor de toeschouwers. De wedstrijd wordt georganiseerd voor iedereen die in het bezit is van tenminste een basislidmaatschapskaart en vanaf Sportklasse, Junioren en hoger. Ook niet clubleden kunnen zich inschrijven. Ook wordt er een speciale wedstrijd voor dames georganiseerd over 75 rondes.Wij rekenen op veel deelnemers en vragen je het evenement onder de aandacht van de renners te brengen.  De wedstrijd begint om 14:00 uur. Bij voorkeur inschrijven vooraf. Verdere informatie treft je op de poster aan. Inschrijving: brc100rondenkoers [apestaart] hotmail [punt] com

Nieuwsbrief