sophie-photopress-beSophie von Berswordt,  zeg maar geboren en getogen Alcmaria Victrix mountainbikester is voor de tweede keer in haar loopbaan door een vakkundige jury genomineerd voor de MTB Award 2016 in de categorie Talent vrouw. Met de MTB Awards vestigt de stichting MTB Platform al enkele jaren de aandacht op de beste mountainbikers van het land.

De nominatie is de kroon op het vele trainen dat Sophie combineert met een studie rechten aan de Universiteit Maastricht. Uitkomend voor de Giant / Liv dealerteams wist Sophie diverse overwinningen in de Duitse NRW-cup te behalen en stond in de Beneluxcup regelmatig op het podium, hetgeen haar een 2de plaats in de cup opleverde. Nog mooier zou het natuurlijk zijn als ze deze keer de award ook daadwerkelijk in de wacht kan slepen, want hoewel het een jury prijs is ook de fans hebben een stem!

Dus help je mee? tot 1 december 23:59 uur kun je nog stemmen op Sophie!

Stemmen kan hier

Nominatie MTB Talent Award Sophie von Berswordt