hier het programma dit weekeinde, en onderaan een ingezonden brief van Declathon Alkmaar met een leden-actie waar jullie als lid mooi € 5,- kunnen ophalen voor je wv Alcmaria Victrix (kunnen wij weer mooie dingen van regelen…) (bij 240 leden levert dat mooi op ….

 

zaterdag:

Baanwielrennen:

Trainingen zijn weer op de gewone tijdstippen: de jeugd trapt af om 17:00 uur, de rest volgt dan om 19:00 uur!
En ja, binnen is het helemaal droog!


zondag:

Mtb PWN training

Mooi weer voorspeld dus lekker klieven in het bos / pwn gebied: vertrek 9:00 uur parkeerplaats Zeeweg (zie beneden) voor 1,5 uur mtb plezier.

Ouders zijn welkom, duinkaart niet vergeten! Verder passende kleding (lagen) en bidon water mee…

Verzamelen: Parkeerplaats aan de Zeeweg richting Bergen aan Zee (zie link hier beneden)
Vertrek: 9:00 uur
Waar: https://goo.gl/maps/5dgLx

 

Wegtraining (m/v)

Zondag zal er weer een start gemaakt worden van de 10:00 uur (duurtrainingen) op de weg.
Verzamelen 9:45 uur, vertrek10:00 uur….


Verder:

Na de jeugd vorige week trappen nu ook een aantal nieuwelingen, junioren en andere rensters en renners hun mtb seizoen af. Traditioneel is Berlicum het podium. Wij wensen allen veel succes!

Volgende week trekt de karavaan dan door naar Burgh Haamstede…

Al eerder verwezen we naar de diverse kampioenschappen op de buitenbanen in NH: zie op de site, dit weekeinde Haarlem en Amstelveen.

Ook op de Schelphorst (Wieringerwerf) wordt inmiddels weer gekoerst en is men toe aan de derde wedstrijd in de reeks.
Ingezonden brief:

Opening Declathon Alkmaar

 

Beste Sportclub,

We zijn er bijna klaar voor om jullie maandag a.s. te ontvangen in onze gloednieuwe Decathlon aan de Noorderkade 126 te Alkmaar. Decathlon ontwikkelt, produceert en verkoopt sportproducten voor maar liefst 65 sporten. In Alkmaar kun je vanaf 22 maart kennismaken met allerlei nieuwe sporten.

Voordat Decathlon officieel haar deuren opent op woensdag 22 maart, nodigen we jullie als sportclub graag uit. Uiteraard hebben we een cadeau voor jullie en je leden. Maandag 20 maart van 18:00-21:00 uur zijn jullie leden van harte welkom in onze winkel. Jullie kunnen dan alvast de nieuwe zomercollectie bewonderen en eventueel aanschaffen. Daarnaast kunnen alle clubleden sparen voor een sport tegoed voor de club. Voor elke sportpas die een clublid aanmaakt, wordt er een giftcard van 5 euro aan de sportclub gegeven, daarnaast ontvangt het lid een mooi cadeau.

Hoe werkt het? Via deze link (https://www.decathlon.nl/nl/newcustomer#nomPage=creationCompte1) kun je een sportpas aanmaken, wanneer je dit hebt gedaan ontvang je per mail een bevestiging. Neem je bevestiging digitaal of uitgeprint mee naar de winkel en ontvang 5 euro voor je club en jouw persoonlijk cadeau. Je kunt ook in de winkel een sportpas aanmaken en eventueel de pas nog printen.

Helaas kan je bij het aanmaken van het account Alkmaar nog niet als je favoriete winkel kiezen. Dit is geen probleem voor het sporttegoed. Vink aan dat je nog geen favoriete winkel hebt en dan passen wij dit op maandag 20 maart aan voor je.

We zien jullie graag aanstaande maandag!

Met sportieve groet,

Team Alkmaar

Met sportieve groet,

Myrna van Geffen

mail myrna [punt] vangeffen [apestaart] decathlon [punt] com

Nieuwsbrief