Hier nieuws en het weekeinde….

Zaterdag 8 juli:

Alcmaria Jeugdag op Texel

Zaterdag * juli is het weer zover, met z’n allen gaan we weer naar Texel voor een dagje uitwaaien, fietsen, spelen en genieten op Texel.

Wil je mee, wil je als ouder helpen op de fiets of bij de catering … lees hoe je je kunt opgeven op de site:

Info jeugddag …klik op de link


AV Kleding:

Om er voor het najaar warmpjes bij te zitten wordt de kleding voorraad weer eens aangevuld. Weet je nu al dat je iets nodig hebt? Geef het dan door via een mail aan kleding [apestaart] alcmaria-victrix [punt] nl

Geef aan: Kledingsstuk, Maat (xxs – xxxl, of jeugd 142-164 (en j-XXS en j-XS)) en aantal, dan kunnen we daarmee alvast rekening houden!

Bovendien willen we het assortiment uitbreiden met een lange broek zonder zeem voor de winter. Ook hier kun je je belangstelling via mail doorgeven.

Overigens: de maatvoering van de broeken (volwassenen) is aangepast: zowel de dames als de herenbroek is voorzien van een dubbel zo brede en strakkere gripper waardoor de de broek langer wordt en minder opkruipt.


Het programma dit weekeinde:

Zondag:

Mtb PWN training

geen training de komende 3 zondagen

 

Wegtraining (m/v)

Duurtrainingen) op de weg.

Verzamelen 9:45 uur, vertrek10:00 uur….


Verder:

Gastgezin gezocht:

Mijn naam is Saskia Gietema en ik ben vrijwilliger bij uitwisselingsorganisatie YFU in de regio Alkmaar. Elk jaar komen scholieren van 15-18 jaar naar Nederland om onze cultuur te leren kennen door mee te draaien in een Nederlands gezin en school. Dit jaar komt Alfredo uit Venezuela. Hij is fanatiek wielrenner en mountainbiker en zou dat ook graag in Nederland blijven doen. Daarom zijn we op zoek naar een gastgezin met dezelfde passie als Alfredo, vandaar dat ik jullie benader.

Alfredo, 17 jaar. Arriveert op 12 augustus en blijft een schooljaar.
We zoeken voor hem een gastgezin (gezinssamenstelling maakt niet uit) die hem wil opnemen in hun gezin en hem wegwijs wil maken in Nederland. Onze scholieren gaan naar regulier Nederlands onderwijs. Voor meer informatie over YFU, kijk op de site (www.yfu.nl) of neem contact met mij op via de mail.

Alvast bedankt!

Saskia Gietema (gietemama [apestaart] gmail [punt] com)

 


 

Veel plezier allemaal !

Nieuwsbrief