De laatste wedstrijd van seizoen 2017 in de internationale MTB Beneluxcup is verreden en daar deden de mountainbikers van wv Alcmaria Victrix goede zaken:

Bij de junior dames behaalde Sandy van der Pols een prachtige 3de plaats in het algemeen klassement, daarmee was zij tegelijk de hoogst geplaatste eerste jaars juniore. Dat beloofd vuurwerk voor het komend seizoen!

Romana Carfora beklede, met wat wedstrijden minder gereden, toch noch een 6de plaats algemeen en is daarmee 3de eerste jaars juniore in het veld. De AV dames zitten daarmee mooi aan de Nederlandse top in hun categorie.

Bij de junior mannen wist de voor mtb NH team¬† uitkomende Marten Haitjema zelfs een 2de plaats binnen te slepen. In een veld van 80 starters geen geringe prestatie! Volgend seizoen zal Marten uitkomen bij de belofte mannen… een flinke stap te zetten dus.

Ook bij de jeugd timmeren de mtbers van Alcmaria flink aan de weg, volgende week het NK, daarna meer…

Alcmarianen doen goede zaken in de internationale mtb Beneluxcup