Na nominaties als talent vrouw in de afgelopen jaren is AV mtbster Sophie von Berswordt, hoewel nog belofte, nu genomineerd als beste mtbster van 2017 bij de Elite vrouwen.

Sophie, uitkomt voor GIANT dealerteams, is een exponent van de moderne mtb, weg en baan opleidingen die bij Alcmaria Victrix hoog in het vaandel staat: het opleveren van competente en doorgroeiende persoonlijkheden op de fiets, opgeleid in een zorgzaam kader van gepaste groei en ontwikkeling. Dat Sophie ondanks haar voltijds studie rechten te Maastricht wederom de vakjury  heeft weten te bekoren en zich daarmee schaart in het illustere rijtje van Olympionike Anne Terpstra, super talent Anne Tauber en regerend wereldkampioene (u23) veldrijden Annemarie Worst,  daar zijn wij dan ook zeer trots op.

Ook jij kunt een steentje bijdragen het het feest compleet maken door op haar te stemmen, want uiteindelijk geef het publiek de doorslag!

Stem op Sophie:

Je kunt tot 10 december je stem uitbrengen op www.bikesight.nl en ja de hele familie mag meestemmen (mits je maar een eigen email adres hebt)!

Dus deel en lijk en wan nog dit bericht … het zal gewaardeerd worden, want mocht Sophie winnen dan zijn al 2 master classes MTB voor AV leden beloofd! .. doe er je voordeel mee …

 

Sophie von Berswordt genomineerd “Beste mtbster 2017” … Stem nu!