Even was er toch dat moment van terugkijken tijdens een redelijk bezochte ingelaste ledenvergadering in de kantine van de Wielerbaan in Alkmaar. Ooit het onderkomen van een mooie wielervereniging Alcmaria Victrix maar door allerlei veranderingen waren nu de leden te gast in dit onderkomen.

De warmte van weleer werd dan ook gecreëerd door de leden zelf en de nieuwe aan te kondigen bestuursleden, Leonie Westbroek, Roger Wuurman, Corno Pronk en Fred de Groot.

Daarvoor maakte Trudi, de trouwe penningmeester van onze vereniging bekend, dat zij het mooi vond na de vele jaren van noeste arbeid. Veel heeft zij meegemaakt en de op handen zijnde fusie met WV Noord Holland steunt zij dan ook van harte. Vele (fusie-) gesprekken heeft zij gevoerd en ondermeer oneindig veel “prachtige” tekeningen over wielerparcours voorbij zien komen.

Misschien iets sneller dan gepland gaf zij aan het penningmeesterschap over te dragen aan een volgende liefhebber, welke zich nog niet heeft gemeld. Ze vertelde terug te kunnen kijken op een prachtperiode met natuurlijk ups en downs.

Uit handen van Nanno Bakker kreeg zij een prachtige bos bloemen aangereikt en gezien haar staat van dienst zal aan haar afscheid op enig moment nog aandacht gegeven worden.

Mede namens alle leden en het bestuur van Alcmaria Victrix bedanken wij Trudi voor haar tomeloze inzet!

Trudi, je bent een topper!

Namens bestuur AV
Fred de Groot.

Penningmeester neemt afscheid van Bestuur Alcmaria Victrix