© beeldnieuws.nl

Silje Bader heeft bij de zaterdag 22 september in Oldenzaal gehouden Nederlandse Kampioenschappen Jeugd Mountainbike de 3de, bronzen plaats weten te halen. Daarmee was de Alcmariaanse bij de Categorie 5 meiden op het technisch behoorlijk uitdagende parcours bijna iedereen te snel af.

Super gedaan Silje, wel bij de top maar niet over de top… de beste manier om ver te komen in je sport!

Silje, die we van de AV trainingen kennen al enigszins rustige evengoed zeer enthousiaste en technisch begaafde renster kon haar kwaliteiten goed kwijt in het Oldenzaalse.

© beeldnieuws.nl

Of afdalingen met boomstammen, rockardens en step-offs waren, alles was door de organisatie aldaar in het werk gezet om het de renners niet al te gemakkelijk te maken. Geen probleem voor Silje, die baserend op de techniek en basistraining bij Alcmaria Victrix en gesteund door een enthousiaste sportende vader haar ronden met plezier draaide met een zeer mooie 3de plaats als beloning dus!
Proficiat en …. blijf trainen …

th

Silje Bader wint Brons bij Nederlandse Kampioenschappen mtb jeugd