Ook jij kunt stemmen!! lees verder…

Romana Carfora is de volgende in het rijtje die een nominatie Mountainbike Talent van het jaar in de wacht mag slepen. Romana volgt daarmee Sophie von Berswordt op die die jaar een tree hoger voor de categorie Mountainbikster van het jaar genomineerd is.

Romana krijgt daarmee herkenning van de stichting mountainbikeplatform met daarin een paar Nederlandse coryfeeën uit de sport als Jan Weevers en Bart Brentjens … welverdiend voor de regerend Benelux Kampioene en Nederlandse vice Kampioene bij de U19 vrouwen.  Dat Romana dan ook met afstand de UCI ranglijst voor de Nederlandse U19 vrouwen aanvoert mag daar niet verder verwonderen

Let wel: beide titels hebben een publieks component dus iedereen kan mee helpen en onze twee kanjers aan de titel stemmen!!!

Kijk hier nog eens naar Romanas palmares   of  ga meteen door om te stemmen

(kan voor beide genomineerden in een formulier…maar pas op de stemming sluit 5 december!)

Voor Sophie is dat na de Alkmaarse Sportpenning en de nominatie Alkmaars Sporter van het jaar alweer de 3de waardering van haar prestaties dit jaar: Nationaal kampioene MTB (U23) en Mtb-marathon (Elite), EK 8ste en 6de op het WK voor beloften … kon niet op.

AV blijft mtb toptalenten leveren …