Rabobank Alkmaar organiseert ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. De bank stelt dit jaar € 225.000 beschikbaar voor verenigingen uit Alkmaar. Je kan je als club verkiesbaar stellen en moet vervolgens zoveel mogelijk stemmen verzamelen onder de leden van de Rabobank.Een prachtige kans om wat extra geld voor de vereniging beschikbaar te maken.

Doen wij mee?

Meedoen gaat alleen niet vanzelf. Hiervoor vragen wij een (of meerdere) vrijwilligers die deze actie willen opzetten. Niet langs de deur, of op straat, dit gaat voornamelijk digitaal. Maar je kunt natuurlijk ook eventueel  een ludieke actie bedenken of gewoon ouderwets mond op mond reclame maken. Laat je fantasie de vrije loop.

Een oproep op de website, of Facebook, Insta, of… bedenk het maar.

Wie wil dit oppakken?

Dus ben jij die social media wizard of de spin in een web van Rabobank connecties, die de vereniging de helpende hand wil bieden  Kijk voor meer info op www.rabobank.nl/alkmaar

Vind je dit een mooie uitdaging, meld je aan bij tboekel [apestaart] osl [punt] nl

 

Oproep: Leden stemmen op Alcmaria Victrix in de RABO Clubkascampagne