Naast de kerstrit op tweede kerstdag is er nog meer wielerplezier te beleven in de kerstvakantie. Op 27, 28 en 29 december worden namelijk de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen georganiseerd op de wielerbaan. Er wordt gestreden om de titel op duur, sprint paracycling en de puntenkoers.

Op 27 en 28 december begint het programma om 11.30u en eindigt het om 22u. Op de 29e is het van 10u tot 18.30u. Zie ook de aankondiging. Of kijk op www.sportpaleisalkmaar.nl/nk voor meer informatie.

Lukt het Alcmariaan Gino Knies om de titel te pakken op de sprint? Je komt erachter tijdens het driedaagse wielerevenement, dat mede door onze vereniging wordt georganiseerd. Het is hoe dan ook een mooie gelegenheid voor een extra portie wielervermaak in de kerstvakantie.

Nederlands Kampioenschap Baanwielrennen in het Sportpaleis.