Er stond een mooi verhaal over Jeugdlid Ole Blok in de regionale krant de Uitkijkpost deze week. Na het tragische verlies van zijn moeder deze maand gaat Ole zich samen met zijn broer en vader inzetten voor een wereld zonder kanker. Als het team Birgitte’s Heroes gaan zij dit jaar fietsen en lopen tijdens Alpe d’HuZes om zo geld op te halen voor KWF kankerbestrijding.

Op de onderstaande website kan je Ole en zijn familie steunen bij deze uitdaging.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/oleblok

Het eerbetoon aan zijn moeder begon vandaag met een deelname aan de jeugdrace van Egmond-Pier-Egmond. Naast Ole stonden hier veel andere jeugdleden van onze vereniging aan de start. Een verslag van de dag van Ole en meer over zijn deelname aan Alpe d’HuZes is vanavond te zien bij hart van Nederland op SBS6.

Kijk hier om het krantenartikel terug te lezen.

 

Alcmaria victrix in het nieuws: Ole Blok fietst Alpe d’HuZes