Vanaf volgende week woensdag kan iedereen de clubkleding voor het nieuwe seizoen bestellen.  Hieronder een korte uitleg van het bestel proces.

Bestellen
De webshop is open van 15 tot 30 januari en is te vinden via deze link. Om te bestellen maak je een account aan op de webshop, kies je de gewenste kleding. De kleding wordt bij u thuis afgeleverd. Boven de 120 euro zijn de verzendkosten gratis, Onder de 120euro zijn de kosten voor eigen rekening.

Eventueel eerst passen
***LET OP*** De kleding wordt speciaal voor jou gemaakt en kan dus niet worden teruggestuurd als deze niet past! Om dit te voorkomen is de kleding te passen bij Topsport Wear op de Torenstraat 52 in Castricum. Noteer goed wat je wilt bestellen, zodat je dat op een later moment kunt invoeren op de webshop van Bioracer.

Levering
Kleding wordt 7-8 weken na de bestel periodes geleverd. Bioracer levert de kleding bij je thuis af, rekent daarvoor €9,50 portokosten. Boven de 120euro gratis.

Vragen

Heb je vragen over de kleding, het assortiment of de levering, stel deze dan aan René Pascha via kleding [apestaart] alcmaria-victrix [punt] nl

 

Het volgende bestelmoment zal zijn 15 mei 2020

Verkoop clubkleding start 15 januari