Bestellen

Clubkleding is drie keer in het jaar te bestellen via de webshop van Bioracer. De bestelmomenten zijn 15-30 januari, mei en september. Kleding wordt 7-8 weken na de bestel periodes geleverd. Om te bestellen maak je een account aan op de webshop, kies je de gewenste kleding en of je deze af wilt halen bij de club of liever direct thuis krijgt bezorgd. In het laatste geval zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

De kleding wordt speciaal voor jou gemaakt en kan dus niet worden terug gestuurd als deze niet past. Om dit te voorkomen is de kleding te passen bij Topsport wear op de Torenstraat 52 in Castricum. Voor verdere vragen over het bestelen van clubkleding kun je terecht bij Rene Pascha, via kleding [apestaart] alcmaria-victrix [punt] nl

Draag Rood-Wit

Als lid van Alcmaria wordt je verwacht de clubkleding, ten minste het shirt, te dragen tijdens gezamenlijke trainingen en officiële wedstrijden van de KNWU. Zo zijn we goed herkenbaar en brengen we bekendheid aan onze sponsoren door de regio. Buiten de gezamenlijke activiteiten is het natuurlijk ook leuk om clubgenoten te herkennen tijdens hun eigen ritjes, het vergroot de kans op toevallige ontmoetingen onderweg en draagt bij aan een warm clubgevoel.

Voor uitgebreide toelichting op het bestellen van kleren en volledige kledingreglement kun je terecht in dit bestand.

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.