Je wilt er voor kiezen om lid te worden van WV Alcmaria Victrix, één van de grootste wielervereniging van Nederland? Dat is mooi! Wij bieden voor op niveaus voor ieder wat wils. Direct bij de prachtige wielerbaan, maar ook goed gesitueerd ten opzichte van rustige polders en prachtige mtb parcoursen bij Schoorl, PWN en de Geestmerambacht. Kortom de perfecte uitvalsbasis voor training op niveau.

Standaard KNWU basislicentie voor deelname aan clubwedstrijden (ook elders) en toertochten, gratis / goedkope kleding van onze sponsors alsmede een zeer ervaren en succesvol staf aan begeleiders en trainers:
Je maakt de goede keuze.

Met een lidmaatschap bij Alcmaria Victrix heb je de mogelijkheid om mee te trainen met de trainingen op de weg, de baan of bij het MTB. Meer informatie vind je op deze site onder link van de desbetreffende discipline.

Vanaf 1 januari 2017 gelden de volgende tarieven:

  • tot 18 jaar: € 65,- per jaar, €45,- per halfjaar*
  • 18 jaar en ouder: € 80,- per jaar, € 55,- per halfjaar*
  • Donateur:  € 35,00

*) halfjaar is lidmaatschap vanaf 1 juli,. er is geen restitutie bij opzegging voor 1 juli.

Het lidmaatschap is inclusieve:

  • het basislidmaatschap KNWU,
  • clubkleding is beschikbaar tegen kostprijs
    (trainen in clubkleding (shirt) wordt op prijs gesteld!

Leden met een bepaalde discipline kunnen aan alle trainingen en vrije trainingen (binnen de daarvoor geldende voorwaarden) deelnemen. De trainingstijden zijn te vinden op de diverse trainingsschema’s onder de koppen weg en mtb alsmede op de website van Sportpaleis voor het baanrooster.

Ledenpas:

Alle leden worden automatisch ingeschreven voor een basislicentie/lidmaatschap bij de KNWU. De KNWU verstrek daarvoor een pas dat gelijkertijd dienst zal doen als ledenpas. De geldigheid van de pas loopt gelijk met het lidmaatschaps jaar, van 1 januari tot 31 december. Bij het gebruik van de faciliteiten en of trainingen moet de ledenpas/basislicentie getoond kunnen worden. Er kan om aanvullende id met foto gevraagd worden.

Het lidmaatschaps jaar loopt gelijk aan het kalenderjaar. Het lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend voor een vol kalenderjaar verlengd. Het lidmaatschap dient vóór 15 december, voorafgaande aan het kalenderjaar waarin het beëindigd dient te zijn, schriftelijk opgezegd te worden, zie ook hierbeneden. De contributies worden door de algemene ledenvergadering vastgesteld.

Contributie wordt aan het begin van het lidmaatschapsjaar geinnt, dan wel kort nadat het lidmaatschap ingaat. Restitutie van contributie is uitgesloten.

Indien het lidmaatschap na 30 juni wordt aangegaan geld het 50% tarief voor de contributie

De betaling van contributie is uitsluitend mogelijk per automatische incasso. Met het aangaan van het lidmaatschap wordt verklaart het lid zich daarmee akkoord. Inning van de contributies heeft plaats aan het begin van het lidmaatschaps jaar. Per mail wordt iedereen ca. een week van tevoren op de hoogte gebracht.

Opgeven als lid:

Aanmelding bij wv Alcmaria Victrix gebeurt met behulp van ons online ledensysteem. Je vind het ledensysteem onder het adres:

mijn.alcmaria-victrix.nl

Voor verdere informatie omtrent het ledensysteem en een handleiding zie aldaar.

 

Clubkleding:

Zie onder “clubkleding

KNWU Licenties:

Als je ook wedstrijden wilt rijden, heb je wellicht ook een wedstrijd-licentie nodig bij de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielrenunie). Je kunt alleen een licentie aanvragen als je ook lid bent van een vereniging.

Ieder AV lid is al automatisch basislid  (basislicentie) van de KNWU, je hebt dus toegang tot mijn KNWU, het ledengedeelte van hun site, kunt deelnemen aan (inter)clubwedstrijden en bent extra verzekerd bij ongevallen.

Daar kun je terecht voor alle( aan)vragen van licenties.

http://mijnknwu.knwu.nl/mijnknwu/

Mocht je inlog kwijt zijn kun je via de ledenadministratie [apestaart] alcmaria-victrix [punt] nl een nieuwe aanvragen.

Voor overige vragen betreffende de KNWU licenties kijk op www.knwu.nl.